Samen sta je sterker

Samen sta je sterker. Klinkt wat cliché, maar dat ontneemt niet de kracht er van. Bij het coachen van meerdere mensen tegelijk is het verstandig om dat met zijn tweeën te doen. En dat geldt nog meer als er ook paarden bij betrokken zijn. Daarnaast is het vaak ook inspirerend en motiverend om samen met een ander plannen te maken en te realiseren.

Reden dus voor ons (Merrelin Verschoor van Paardenkern en Anna Jolij van EquiVisie) om onze krachten te bundelen. En dat heeft direct geresulteerd in een unieke cursus: Paardenkracht voor Pubers. Deze cursus is gericht op de sociaalemotionele ontwikkeling van jongens en meiden in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. Samen gaan wij aan de slag om jongeren te helpen die niet lekker in hun vel zitten, veel spanning of stress ervaren of het lastig vinden om sociale contacten te leggen. Tijdens de cursus wordt er in een kleine groep gewerkt aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, grenzen aangeven, samenwerken, communiceren en omgaan met emoties.

Het is mooi om een synergie te ervaren als je samen ergens voor gaat. Waar Merrelin enthousiast mooie ideeën bedenkt, bekijkt Anna kritisch of de ideeën haalbaar zijn om het vervolgens in plannen verder vorm te geven, waarna we allebei aan de slag gaan. Ieder op haar eigen kracht. Wij kennen elkaar al een aantal jaar, hebben samen opleidingen gevolgd en congressen bijgewoond en hebben vaak aan 1 blik voldoende om elkaar te begrijpen. Samen sta je sterker.

Nieuwsgierig naar onze plannen? Kom dan naar onze gratis kennismakingsdag https://www.facebook.com/events/257369541847128/