Mooie plannen

Hoewel de meteorologische lente al even begonnen is, lijkt het nu pas een beetje aan te zetten. En dan begint het bij mij gelijk te kriebelen. Herken je dat? De lente staat voor het nieuwe leven, de bomen krijgen prachtige groene bladeren, lammetjes huppelen door de weide en alles gaat weer bloeien. En het bloeit ook bij EquiVisie. Er staan allemaal nieuwe plannen op het programma!


Ontspannen tussen de paarden
Zo ben ik een samenwerking aangegaan met Rita van Slageren van Chi Schagen. Samen met haar houd ik op 23 april een unieke Zhineng Qigong sessie tussen de paarden. Onlangs hebben we een try-out gedaan en deze is enthousiast ontvangen door de deelnemers. En niet alleen door de deelnemers! Ook de paarden waren bijzonder ontspannen. Klik hier voor meer informatie of om jezelf aan te melden.

POWER2U plus
En ik heb de POWER2U kennissessie verder ontwikkeld en uitgebreid met een PLUS sessie. Bij deze PLUS sessie gaan we na de interactieve workshop over hoe jij je doelen kunt realiseren, ook aan de slag met de paarden. De eerstvolgende POWER2U plus staat gepland op 21 mei. Klik hier voor meer informatie of om jezelf aan te melden.

Van Pump naar Paard
Op 7 juni organiseer ik samen met Jeanet Heijnen van Lively Lives en Angie Nephews van Angiemusic het event "Van Pump naar Paard". Dit belooft een mooie dag te worden: een feel-good arrangement met muziek van Angiemusic, een lunchbuffet met verse producten, voldoende ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten en uiteraard coaching met behulp van paarden. Met de opbrengst van de deelnemers steun je bovendien stichting De Jonge Weduwe. Klik hier voor meer informatie of om jezelf aan te melden.

Lente: van mij mag je nu echt beginnen. Ik ben er klaar voor en ik heb er zin in!