Mooie verjaardag

Gisteren, 4 april, bestond EquiVisie twee jaar. Voor mij niet gelijk een reden voor een "big party", maar wel reden om goed stil te staan bij de afgelopen twee jaar én er natuurlijk een extra mooie dag van te maken. En dat is gelukt!

Cadeautjes

De dag begon met een leuk cadeau van mijn collega Merrelin. Wat een lieve verrassing. Later werd ik verwend met heerlijk chocolaatjes door Rita met wie ik in de middag een try-out had. Lekker!

Coachsessie

In de ochtend heb ik een stevige maar vooral mooie en effectieve coachsessie gehad. Kolonel, mijn zwarte Shetlander, reageerde duidelijk op de energie van mijn cliënt. Soms volledig tot rust en soms bruisend van energie. Hij liet goed zien hoe snel energie kan veranderen en wat voor effect dat ook voor je omgeving heeft. Interessant om daar inzicht in de krijgen en te leren hoe je daar zelf invloed op kunt hebben.

Try-out

In de middag had ik samen met Rita van Slageren een try-out: Qigong tussen de paarden. Rita heeft een mooie blog geschreven over Qigong en paarden (lees hier de blog van Rita). Het was een gave ervaring en de deelnemers waren erg enthousiast. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar, en dat gaan we vast en zeker doen. Interesse? Laat het mij weten via mail (annajolij@equivisie.nl), telefoon (06-414 611 93) of Facebook (www.facebook.com/equivisie).

Ofwel: het was een mooie dag met verwennerij, mooie ervaringen en nieuwe uitdagingen. Een hele mooie verjaardag!Foto's: Kiek van Slageren