Fem2Business

In november 2016 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Fem2Business; een netwerkplatvorm voor vrouwen met een passie voor ondernemen. Dat voelde gelijk goed want a: ik ben een vrouw en b: ik heb een passie voor ondernemen. En daarnaast is dit ook precies waar de meeste klanten van EquiVisie onder vallen: ondernemende vrouwen die met passie ondernemen.

Toen het bestuur van Fem2Business aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe secretaris heb ik gelijk bij hen aan de bel getrokken. En met positief resultaat. Sinds kort loop ik mee met het bestuur om kennis te maken en ervaring op te doen. Over een half jaar ga ik het stokje overnemen van de huidige secretaris: Danny Dekker. Gaaf om op deze wijze mijn expertise in te zetten om Fem2Business verder te laten groeien, de vrouwen die erbij aangesloten zijn een platvorm te bieden én er natuurlijk zelf ook veel van te leren. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ook interesse in een lidmaatschap bij Fem2Business? Kijk snel op de website, of kom naar het eerstvolgende evenement op 12 maart "Van Bach tot Business". Zie voor meer informatie de website.