Eigen ruimte

Zoals jullie wellicht al weten heb ik per 1 januari een eigen kantoorruimte gehuurd bij De OndernemersCentrale in Tuitjenhorn. Hiermee is een grote wens van mij in vervulling gegaan. Ik vind het heerlijk om mijn eigen werkruimte te hebben.

Even vooropgesteld, ik ben ontzettend blij met het feit dat ik een coachpraktijk aan huis heb en prijs mezelf gelukkig dat ik mijn paarden aan huis heb staan. Maar met de paarden, overige dieren, kinderen, man, een eigen wat ouder huis en mijn praktijk aan huis, kan ik me soms wat overladen voelen door prikkels. Dan is het lekker om echt een eigen ruimte te hebben, een ruimte waarin ik mij volledig kan focussen op mijn werk.

Teveel prikkels

Die overlading van prikkels is iets wat ik heel vaak tegenkom bij de mensen in mijn praktijk. Herken je dat? Alles en iedereen lijkt wel iets van je te vragen, je rent je te pletter, alles komt tegelijk en plotseling lijkt zelfs het geluid van een zacht briesje als een orkaan bij je binnen te komen. Hoe ga jij daarmee om? Hoe neem jij je eigen ruimte in? Hoe zorg jij ervoor dat je kunt focussen? Ik ben nieuwsgierig!

Plannen

Maar buiten het feit dat ik in mijn nieuwe kantoorruimte echt de focus kan leggen op de organisatie binnen mijn praktijk en even kan “ontprikkelen”, ben ik natuurlijk ook bezig om mooie plannen te bedenken wat ik allemaal in deze prachtige ruimte ga doen. Als eerste ga ik de POWER2U kennissessies vanaf nu vanuit mijn eigen kantoor organiseren. En er gaan absoluut meer activiteiten volgen.

Interesse in de POWER2U kennissessie? Laat het mij weten!