In gedachten

Wist je dat er dagelijks wel veertig- tot zestigduizend gedachten door ons hoofd gaan? Dat is een flink aantal. Stel je voor dat je actief met al die gedachten bezig moet zijn? Dat ze steeds weer terug komen? Of dat ze allemaal door elkaar heen schreeuwen? Hoe druk kun je het hebben?

En stel je voor dat er een groot percentage negatieve gedachten tussen zit? En dat je de gedachte hebt, dat al deze gedachten waar zijn? Hoe bevorderlijk is dat voor jouw stemming?

En stel je voor dat veel van deze gedachten bestaan uit gedachten, waarvan jij denkt dat andere mensen die over jou hebben. Hoeveel effect heeft dit op jouw eigenwaarde?

Belemmerend

Gedachten kunnen een stevige invloed op je leven hebben. Bij een aantal mensen kan het een hele positieve invloed hebben. Bij veel mensen werken de hoeveelheid, de lading en de zwaarte van de gedachten vooral belemmerend. Ik maak dat, bijna zonder uitzondering, continue mee in mijn coachpraktijk. En hoe mooi is het dan om te ervaren dat het echt anders kan.

Regie weer terug nemen

Hoewel het niet altijd zo voelt: jij bent de baas over je eigen gedachten! Niet altijd over het bestaan ervan, maar wel over de invloed die je jouw gedachten in jouw leven wilt geven. Je kunt de regie weer in eigen hand nemen. Ik wil je daar graag bij helpen.

Wil jij met je gedachten en je eigenwaarde aan de slag? Geef je dan nu op voor mijn POWER2U kennissessie van 31 oktober in Tuitjenhorn. Tijdens deze interactieve kennissessie gaan we met een kleine groep mensen onze gedachten en waarden onder de loep nemen.

Neem de regie weer in eigen hand en gun jezelf gezonde POWER. www.equivisie.nl/aanbod