Bijna Dierendag

Wereld Dierendag

Volgende week is het Wereld Dierendag. Dierenwelzijn vormt altijd al een hele dikke rode draad door mijn leven. Toen ik klein was betekende Dierendag een lekker koekje voor de honden en extra naar de manege om wortels uit te delen. Later, toen ik afdelingsdirecteur was bij de Dierenbescherming, betekende het vooral extra hard werken omdat dit altijd een hele drukke periode was. Nu ben ik jaarrond bezig met het welzijn van mijn eigen dieren. Vooral vanuit mijn hart, maar ook omdat goed paardenwelzijn van belang is om mijn werk goed te kunnen doen.

Feestje

Dierendag voelt nu voor mij als een feestje. Ik sta stil bij hoe fijn het is om dagelijks met mijn paarden aan het werk te zijn. Ik denk na over de bijzondere resultaten die wij samen weten te realiseren bij andere mensen. Ik geniet met volle teugen van mijn werk en van de samenwerking hierin met de paarden.

Oorsprong Dierendag

De datum van 4 oktober is de feestdag van Sint Franciscus van Assisi. Hij zette zich in voor planten, dieren en (arme) mensen. Ik volg graag zijn voorbeeld. Dat doe ik op alle dagen, maar nu voor Dierendag wil ik dat extra doen. Ik stel daarvoor een gratis coachsessie ter beschikking voor iemand die dat echt verdient (ten waarde van € 120,-).

Wie verdient een gratis coachsessie?

Verdien jij, of weet jij iemand die een gratis coachsessie met de paarden verdient? Iemand met een bijzonder verhaal? Iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken? Laat een reactie achter op Facebook, tag de persoon die de gratis sessie verdient en geef vooral aan waarom deze persoon dat verdient. Je mag het ook met een persoonlijk bericht doorgeven. Op Wereld Dierendag kies ik uit de mooiste verhalen de persoon die een gratis sessie verdient.

Deze gratis actie wordt beslist herhaald. Like mijn FB pagina op www.facebook.com/equivisie en blijf op de hoogte zodat je een volgende keer weer mee kunt doen.