POWER2U

Mijn programma POWER2U is klaar voor lancering. Ik ben zo blij, maar tegelijkertijd vind ik het ook spannend om mijn programma te lanceren. Herken je dat? Dan ben je de hele tijd bezig met iets moois. Iets waarvan je weet dat het mensen écht gaat helpen. Iets waar je volledig achter staat. En dan komt het moment dat je het naar buiten brengt, en dan ontstaat er toch een zekere spanning. Allemaal gedachten over hoe het programma ontvangen gaat worden vliegen door mijn hoofd.

Blijdschap

Maar mijn blijdschap overheerst. Het is gewoon een gaaf programma voor mensen die op een laagdrempelige wijze aan de slag willen. Het programma heet POWER2U en richt zich op het krijgen van meer zelfvertrouwen, zelfcompassie en een leven zoals jij dat zou willen. Ik kom zo vaak mensen tegen die tegen de klippen op gaan. Vaak komt dit voort uit onzekerheid en de daardoor ontstane bewijsdrang. Mensen die zichzelf volledig voorbij lopen, continue bezig zijn met de wensen van anderen, niet meer stilstaan bij wat ze eigenlijk zelf willen, en al helemaal niet een keer wat liefde voor zichzelf gunnen. Plus dat ze dit allemaal alleen doen en zich zo groot mogelijk houden.

Van buiten sterk, maar van binnen soms zo klein. Zo zonde. En dat kan gelukkig echt anders.

Programma

Het POWER2U programma bestaat uit een gratis digitale module waarmee je zelf aan de slag kunt gaan wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is er een interactieve kennissessie waarbij we in een kleine groep gezamenlijk mooie stappen gaan zetten. Het programma kun je vervolgens afronden met een coachtraject met de paarden.

De eerste kennissessie staat gepland op 6 september bij Pand Raak in Schagen. En de gratis online module staat klaar op mijn website. Ben jij er ook klaar voor? Meld je nu aan!

Ik ga samen met de paarden mijn spanning laten varen en even genieten van mijn blijdschap.


Foto Marielle Vlaar Fotografie