Eigen coachweek in Limburg

Een goede coach is nooit uitgeleerd en blijft aan zichzelf werken. Reden voor mij om deze week af te reizen naar Zuid-Limburg om een coachtraject aan te gaan bij Nina Bien van Trés Bien coaching. Nina Bien coacht ook met hulp van paarden. Zij heeft een andere achtergrond qua opleiding dan dat ik heb. Erg interessant om kennis te maken met een andere wijze van coachen en hier weer de dingen uit te pikken die ik kan gebruiken voor mijn eigen ontwikkeling en uiteraard ook voor EquiVisie.

Morgen is alweer de laatste dag. Het is een mooie week geweest waarin ik veel heb geleerd en weer ervaringen heb opgedaan die ik mee naar huis kan nemen. Een geweldig lief paard met de bijzondere naam Snuffel en een prachtige omgeving hebben deze week compleet gemaakt. En natuurlijk de prettige en goede coaching van Nina. Smaakt zeker naar meer!