EquiVisie 1 jaar

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik EquiVisie heb opgericht. Het is een mooi jaar geweest waarin ik veel bezig ben geweest met het opstarten van een eigen bedrijf, mezelf verder heb ontwikkeld door vervolgopleidingen, maar gelukkig ook al een mooi aantal mensen heb kunnen helpen met hun coachvragen. En daar is het natuurlijk allemaal voor bedoeld.

Samen met de paarden heb ik voor menig mens écht een verschil kunnen maken. Wat maakt het coachen met hulp van paarden nu zo bijzonder? Wat is het voordeel van deze coachmethode? Hoe kan deze methode jou helpen?

Ben jij ook nieuwsgierig naar het antwoord op deze vragen? Je kunt het vinden in mijn E-book: De kracht van het coachen met paarden, de top 10! Dit boek is vanaf vandaag gratis te downloaden bij EquiVisie. Ik wens iedereen veel leesplezier!