Van Pump naar Paard

Ben jij die ondernemende vrouw? Die vrouw die van doorzetten weet? Die vrouw die met liefde haar rollen als ondernemer/werknemer, moeder, partner, dochter en vriendin combineert?

Maar ook die vrouw die veel in haar hoofd zit, die het doorzetten kan overdrijven ten koste van zichzelf en eigenlijk wel een verfissing nodig heeft?

Doe die pumps een keertje aan de kant. Helicopter met behulp van de paarden waar jij nu staat in het leven. Ervaar hoe dat voelt en wat je graag anders zou willen.

Samen gaan we aan de slag om overzicht, rust en energie. Om de regie over je leven weer terug te pakken en te doen waar jij goed in bent én waar jij je goed bij voelt. Reserveer nu een individuele sessie.

Ontdek je eigen PK.

Paardenkracht voor pubers

PAARDENKRACHT VOOR PUBERS is een unieke cursus gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling voor jongens en meiden in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar.

Praktijkgericht, educatief en spelenderwijs met paarden.

De cursus bestaat uit 5 lessen en een terugkomdag. Meer informatie: www.facebook.com

Pas des Deux

Ga met zijn tweeën aan de slag om een sterke (werk)relatie te realiseren met duidelijkheid voor beide partijen, ontspanning en zelfvertrouwen.

Voor wie:

  • Jij met je partner
  • Jij met je vader/moeder
  • Jij met je zoon/dochter
  • Jij met je "bestie"
  • Jij met je collega
  • Jij met je zakenpartner
  • Jij met je leidinggevende
  • Jij met je werknemer

Teambuilding

Hoe sterk is jullie team? Werkt iedereen vanuit zijn eigen optimale kracht? Durft iedereen zichzelf te zijn? Is er onderling vertrouwen? Hoe belangrijk is jullie team? Zijn jullie blij met de resultaten die jullie boeken? Toe aan nieuw beleid of nieuwe plannen? 

Kom uit het kantoor en ga bij EquiVisie aan de slag. Combineer plezier, inzicht, leren en teambuilden.

Zonder een sterk team bereik je nooit een sterk resultaat

Blogs

Samen sta je sterker

Samen sta je sterker. Klinkt wat cliché, maar dat ontneemt niet de kracht er van. Bij het coachen van meerdere mensen tegelijk is het verstandig om dat met zijn tweeën te doen. En dat geldt nog meer als er ook paarden bij betrokken zijn. Daarnaast is het vaak ook inspirerend en motiverend om samen met een ander plannen te maken en te realiseren.

Reden dus voor ons (Merrelin Verschoor van Paardenkern en Anna Jolij van EquiVisie) om onze krachten te bundelen. En dat heeft direct geresulteerd in een unieke cursus: Paardenkracht voor Pubers. Deze cursus is gericht op de sociaalemotionele ontwikkeling van jongens en meiden in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. Samen gaan wij aan de slag om jongeren te helpen die niet lekker in hun vel zitten, veel spanning of stress ervaren of het lastig vinden om sociale contacten te leggen. Tijdens de cursus wordt er in een kleine groep gewerkt aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, grenzen aangeven, samenwerken, communiceren en omgaan met emoties.

Het is mooi om een synergie te ervaren als je samen ergens voor gaat. Waar Merrelin enthousiast mooie ideeën bedenkt, bekijkt Anna kritisch of de ideeën haalbaar zijn om het vervolgens in plannen verder vorm te geven, waarna we allebei aan de slag gaan. Ieder op haar eigen kracht. Wij kennen elkaar al een aantal jaar, hebben samen opleidingen gevolgd en congressen bijgewoond en hebben vaak aan 1 blik voldoende om elkaar te begrijpen. Samen sta je sterker.

Nieuwsgierig naar onze plannen? Kom dan naar onze gratis kennismakingsdag https://www.facebook.com/events/257369541847128/


EquiVisie: 'Equine’ betekent: met betrekking tot paarden. ‘Visie’ staat voor de manier waarop je ergens naar kijkt. EquiVisie staat voor de blik van het paard die tijdens het coachen wordt gebruikt. 

EquiVisie: Neem de regie in eigen hand, ontdek je eigen PK.