Wat is jouw waarde?

Werk jij kneiterhard (in je werk, relatie, ouderschap), maar realiseer je niet wat je wil bereiken? Hoe frustrerend is dat? Het maakt je vaak ook nog onzeker. Waardoor je nog harder gaat werken om toch maar dat resultaat te bereiken.

Hoeveel stress en spanning levert dit op? Dit kun je doorbreken.

Ik help jou om je eigen kracht op een prettige manier in te zetten en de regie in eigen handen te nemen.

EquiVisie: 'Equine’ betekent: met betrekking tot paarden. ‘Visie’ staat voor de manier waarop je ergens naar kijkt. EquiVisie staat voor de blik van het paard die tijdens het coachen wordt gebruikt. Samen met de paarden gaan we aan de slag om te ontdekken:

  • Waar spanningen liggen en welke mogelijkheden je hebt om deze af te laten nemen of te voorkomen.
  • Waar je perfectionisme op gebaseerd is, welke hoge eisen je aan jezelf stelt en hoe dat anders kan.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je weet wat je wilt en dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om daar te komen.
  • Welke gedachten en gevoelens je hebt over jezelf en hoe je tot meer zelfcompassie kunt komen.

Wil jij je doelen realiseren zonder die eindeloze spanning? Wil je meer rust en met tevredenheid en zelfverzekerdheid in het leven staan? Wil je volledig jezelf kunnen zijn?

Ik wil je hier graag bij helpen en heb hiervoor het POWER2U programma ontwikkeld. Download nu de gratis digitale module van het POWER2U programma en meld je aan voor de kennissessie!

Foto: Marielle Vlaar Fotografie

Blogs

Mag jij iets minder moeten?

Ben jij ook een expert in het “moeten”? Kun jij ook de hele dag tegen jezelf zeggen wat je allemaal moet doen? Of juist in de verbiedende zin, wat je niet mag doen? Werk jij ellenlange to-do lijstjes af? Hoe vermoeiend is dat!

Inzicht

Hoe zou het zijn als je iets minder zou moeten? Om hier stappen in te kunnen zetten is het belangrijk dat je eerst inzicht hebt in het ”moeten” en het “niet mogen”. Weet jij wat je allemaal moet en niet mag van jezelf? Interessant om dat allemaal eens op te schrijven. Echt er even voor te gaan zitten en alle “moeten” en “niet mogen” opschrijven totdat je niets meer weet.

Hoe lang is jouw lijst? Is jouw lijst realistisch? Zitten er tegenstrijdigheden tussen? En wat doet het met jou als je deze lijst opleest?

Eigen lijst

Ik heb ook ooit een keer zo’n lijst opgesteld. Dat werd een flinke lijst wat confronterend was maar vooral heel leerzaam. En soms ook lekker tegenstrijdig! Zo MOEST ik ALTIJD sterk zijn. En tegelijkertijd MOEST ik ALTIJD het goede voorbeeld geven aan mijn dochters. Ok, dus ALTIJD sterk zijn is het goede voorbeeld?

Nee! Ik wil mijn kinderen helemaal niet leren dat je altijd maar sterk moet zijn, moet doorbuffelen totdat je er bij neer valt en vooral moet doen alsof je het prima redt. Ik leer mijn kinderen dat ik, net zoals iedereen, gewoon een mens ben. Dat ook ik fouten maak (uiteraard zeer zelden, hahaha), niet alles kan, soms even onzeker ben en dat het ok is om hulp te vragen. En daarmee voel ik mij sterk, maar zeker niet ALTIJD. En dat is ok.

Jouw lijst

Ik ben benieuwd naar jouw lijst van “moeten” en “niet mogen”. Je kunt je lijst  naar mij mailen: annajolij@equivisie.nl. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord terug.

Het opstellen van deze lijst is een onderdeel van mijn digitale POWER2U module welke je gratis kunt downloaden via www.equivisie.nl/aanbod.