Wat is jouw waarde?

Werk jij kneiterhard (in je werk, relatie, ouderschap), maar realiseer je niet wat je wil bereiken? Hoe frustrerend is dat? Het maakt je vaak ook nog onzeker. Waardoor je nog harder gaat werken om toch maar dat resultaat te bereiken.

Hoeveel stress en spanning levert dit op? Dit kun je doorbreken.

Ik help jou om je eigen kracht op een prettige manier in te zetten en de regie in eigen handen te nemen.

EquiVisie: 'Equine’ betekent: met betrekking tot paarden. ‘Visie’ staat voor de manier waarop je ergens naar kijkt. EquiVisie staat voor de blik van het paard die tijdens het coachen wordt gebruikt. Samen met de paarden gaan we aan de slag om te ontdekken:

  • Waar spanningen liggen en welke mogelijkheden je hebt om deze af te laten nemen of te voorkomen.
  • Waar je perfectionisme op gebaseerd is, welke hoge eisen je aan jezelf stelt en hoe dat anders kan.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je weet wat je wilt en dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om daar te komen.
  • Welke gedachten en gevoelens je hebt over jezelf en hoe je tot meer zelfcompassie kunt komen.

Wil jij je doelen realiseren zonder die eindeloze spanning? Wil je meer rust en met tevredenheid en zelfverzekerdheid in het leven staan? Wil je volledig jezelf kunnen zijn?

Ik wil je hier graag bij helpen en heb hiervoor het POWER2U programma ontwikkeld. Download nu de gratis digitale module van het POWER2U programma en meld je aan voor de kennissessie!

Foto: Marielle Vlaar Fotografie

Blogs

Equi-Wie?

“Waar staat EquiVisie voor?” wordt mij wel eens gevraagd. Ik geef daar graag een toelichting op. ‘Equine’ betekent: met betrekking tot paarden. ‘Visie’ is een bekender woord, en staat voor de manier waarop je ergens naar kijkt. EquiVisie staat voor de blik van het paard die tijdens het coachen wordt gebruikt.

Verandering in sfeer

Heb jij dat ook wel eens? Je bent met een groep onbekende mensen in een ruimte. Er komt iemand de ruimte binnen en plotseling verandert de sfeer. Nog zonder dat er iets gezegd wordt, kan iemands aanwezigheid een bepaald gevoel bij je opwekken. Soms positief, soms negatief. De ene persoon heeft hier betere antennes voor dan de ander.

Antennes

Paarden zijn hier bijzonder gevoelig voor. Dat is ook goed verklaarbaar: als prooidier en kuddedier is het van levensbelang om een goede antenne te hebben waarmee je kunt inschatten hoe je moet reageren als iemand in je ruimte komt. Niet alleen hebben paarden betere antennes dan mensen, ook reageren ze vaak natuurlijker op hetgeen ze ervaren. Mensen reageren doorgaans met aangeleerd gedrag. Wat soms ook wel handig is. Als ik bij de huisarts in de wachtkamer zit en bij elk persoon die wat gespannen overkomt weg ren of in de aanval ga, dan creëer ik wel een heel bijzondere situatie.

EquiVisie

Bij EquiVisie worden ‘de antennes’ van de paarden ingezet om bewust te worden van wat iemand uitstraalt. Hoe communiceer jij zonder woorden? Weet jij hoe jij overkomt op anderen? Wat voor effect heb jij op de sfeer als jij een ruimte met mensen inloopt? Wat wil jij uitstralen?

Heb jij hier al zicht op, of wil je dat actief gaan onderzoeken? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Of ga naar de POWER2U kennissessie in Schagen op 6 september. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!