Wat is jouw waarde?

Werk jij kneiterhard (in je werk, relatie, ouderschap), maar realiseer je niet wat je wil bereiken? Hoe frustrerend is dat? Het maakt je vaak ook nog onzeker. Waardoor je nog harder gaat werken om toch maar dat resultaat te bereiken.

Hoeveel stress en spanning levert dit op? Dit kun je doorbreken.

Ik help jou om je eigen kracht op een prettige manier in te zetten en de regie in eigen handen te nemen.

EquiVisie: 'Equine’ betekent: met betrekking tot paarden. ‘Visie’ staat voor de manier waarop je ergens naar kijkt. EquiVisie staat voor de blik van het paard die tijdens het coachen wordt gebruikt. Samen met de paarden gaan we aan de slag om te ontdekken:

  • Waar spanningen liggen en welke mogelijkheden je hebt om deze af te laten nemen of te voorkomen.
  • Waar je perfectionisme op gebaseerd is, welke hoge eisen je aan jezelf stelt en hoe dat anders kan.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je weet wat je wilt en dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om daar te komen.
  • Welke gedachten en gevoelens je hebt over jezelf en hoe je tot meer zelfcompassie kunt komen.

Wil jij je doelen realiseren zonder die eindeloze spanning? Wil je meer rust en met tevredenheid en zelfverzekerdheid in het leven staan? Wil je volledig jezelf kunnen zijn?

Ik wil je hier graag bij helpen en heb hiervoor het POWER2U programma ontwikkeld. Download nu de gratis digitale module van het POWER2U programma en meld je aan voor de kennissessie!

Foto: Marielle Vlaar Fotografie

Blogs

En dan staat alles even stil

Elke woensdag schrijf ik mijn blog. Over het coachen met paarden, over het goede effect van deze wijze van coachen of over een mooie sessie. Soms schrijf ik over een grappige situatie, waarbij ik bv met mijn mooie jurk en klompen languit in het weiland lig door een eigenwijze Shetlander genaamd Spikkel. Oh ja, en vooral door teveel haast bij mijzelf…

Verdriet

Vandaag is het weer woensdag. Maar ik kan even niets voor mijn blog bedenken. De reden voor mij is duidelijk. De vader van twee vriendinnen van mijn dochters is door een verschrikkelijk ongeval overleden. Maar 38 jaar, reeds een zwaar leven achter de rug en net bezig om een nieuw leven met zijn gezin in Nederland te starten. En dan is het ineens afgelopen. In één keer. Het verdriet bij de familie is onbeschrijfelijk. Ook ik ben verdrietig. Om de vader, maar zeker ook om die geweldige meiden en hun kleine broertje die zo jong ineens hun papa verliezen.

Stilstaan

Ons leven gaat “gewoon” door. Maar hun leven is volledig overhoop gegooid en staat nu stil. Ik wil vandaag ook even stilstaan. En dus geen blog over paarden, maar over het intense verdriet dat bij deze familie heerst. Een verdriet dat een aantal van jullie mogelijk wel zal herkennen. Een verdriet dat misschien met de tijd een beetje begint te wennen, maar nooit helemaal weggaat.

Ik wil iedereen met dit verdriet heel veel kracht toe wensen en vooral ook steun van de mensen om hen heen. Om deze blog toch met paarden af te sluiten, ik ga nu even rustig tussen de paarden zitten. Zij geven, alleen al door hun aanwezigheid, een troost die alles weer een beetje warmer maakt.